Rendezvény szervezés

Húsvéti nyuszi

A húsvéti nyuszi szolgáltatásunk gyakorlatilag megegyezik a télapó szolgáltatással, azzal a parányi különbséggel, hogy nem egy télapó és egy krampusz, hanem egy nyuszi, és egy másik óriásbáb (kutyus, fáncsi) érkezik a gyerekekhez.

Óvodában és bölcsődében kb. 45-50 perces a műsor. A nyuszi csoportonként körbejárja az intézményt, és kiosztja az ajándékokat.

Egyéni megrendelés esetén megérkezés után telefonon jelzünk a szülőnek, a szülő kihozza az ajándékokat és elmondja, hogy mi az amit a nyuszi feltétlenül megemlítsen a gyerekeknek. Jó, kevésbé jó tulajdonság, stb… Miután a szülő visszament a házba, csönget a nyuszi, ekkor már a gyerekek nyitnak ajtót. Az első nagy meglepetés után a nyuszi és barátja bekéredzkedik a házba. Ha már bejutott ajándékot is ad, de előtte megénekelteti a gyerekeket, vagy verset mondat velük. Egyéni Húsvéti nyuszi szolgáltatásunk kb.15 perces.

Céges megrendeléseknél lehetőség van arra is, hogy a gyerekekről névsort írjanak, így a nyuszi névre szólóan tudja az ajándékokat átadni.