Rendezvény szervezés

Akciók

Ugrálóvár akció!

Amennyiben egy intézmény egy tanévben két alkalommal rendel ugrálóvárat, akkor mi mind a két alkalommal a fizetős légvár mellé viszünk egy ugyanakkora méretűt ingyen.

A két ugrálóvár előnye hogy a csoportok pontosan kétszer annyi ideig tudják használni a játékokat. Nem utolsó sorban látványos is az ovi udvarán a két felállított ugrálóvár.

Ha szeretné igénybe venni a KETTŐT FIZET NÉGYET KAP akciónkat, akkor kérem keressen elérhetőségeinken!

Szuper akció!

Azoknak az intézményeknek, akik velünk végeztetik az anyák napi és a karácsonyi fényképezést, valamint igénybe veszik a kettőt fizet négyet kap ugrálóváras akciónkat, azoknak felajánljuk szuper akciónkat.

Az akció részletei a következők:

Egy választott nap délelőttjén 9-12 óráig vagy délután 3-6 óráig, esetleg szombaton 9-12 óráig kiszállítunk és telepítünk az intézménybe 2 darab 4x4 méteres ugrálóvárat. Továbbá jön velünk 1 fő arcfestő és 1 fő lufihajtogató bohóc. Viszünk továbbá egy óriás buborékfújó gépet.

A fenti csomag ára 135.000 forint, amiből az intézménynek mindössze 35.000 forintot kell kifizetnie, a maradék 100.000 forintot a Kinder Party Szerviz átvállalja.

A rendezvényen rendezvény képeket készítünk, amiből a szülők megvásárolhatnak. Ha szülős rendezvényt csinálunk, akkor lehetőség van továbbá vattacukor, popcorn és mézeskalács vásárlására is.

Intézmények részére fotózás akció!

Lehetőség van 3 éves szerződéskötésre.

Amennyiben az intézmény vállalja, hogy három éven keresztül (3 anyák napi és 3 karácsonyi) a Kinder Party Szervízzel végezteti a fényképezést, akkor a szokásos 20% jutalék helyett az egyik anyák napi fényképezés teljes bevételéből 50%-ot ajánlunk fel!