Rendezvény szervezés

Születésnapi buli

Mackó party:

A Kinder Party Szerviz fő tevékenységi köre a születésnapi bulik teljes körű lebonyolítása. Óriás jelmezeink (maci, nyuszi, elefánt, kutyus) szórakoztatják a gyermekeket és ők vezénylik le a 45 perces rendezvényt.

A következő sorokban leírjuk, hogyan is zajlik le egy általunk megrendezett buli:

A megbeszélt időpontban megérkezik a játékmester az óriásbábbal (továbbiakban maci). A játékmester előkészíti a szükséges kellékeket, a cd lejátszót stb. Ha elérkezett az idő, elindítjuk a boldog születés napot című számot és megjelenik a maci, kezében a szülinapi tortával. Ekkor éri a gyermekeket az első meglepetés, hogy egy maci jött el a bulijukra. A maci odaviszi a tortát a szülinapos gyermekhez és miután elfújták a gyertyákat, a maci felvágja és felszolgálja a tortát. Miután a gyerekek elfogyasztották a tortát, kezdődnek a játékos vetélkedők, mint például a múmiás (wc papírral kell betekerni a kétfős pároknak egymást), székfoglaló, csoki evő, kötélhúzás, stb. A macinak van egy répa hátizsákja, amiből a vetélkedő győztesei ajándékokat húzhatnak. A buli végére minden gyermeknek jut valami apróság. A vetélkedők után a helyszíntől függően alakítjuk a programot, bújócska, hintázás, stb. A buli végén beállítjuk a gyermekeket egy közös csoportképre a macival.

A szülinapi bulikhoz lehet még tőlünk rendelni csokoládé szökőkutat, buborékfújó gépet, arcfestést, ugráló várakat és csúszdákat. Ezekről a szolgáltatásokról a megfelelő menüre kattintva kaphat bővebb felvilágosítást.

Hercegnő party:

Kislányok születésnapi buliját tudjuk felejthetetlenné tenni a Hercegnő partyval. A műsor megegyezik az óriásbábos szülinapi bulival azzal a különbséggel, hogy most nem egy maci vagy egy kutyus érkezik az ünnepelthez, hanem a mesebeli hercegnő. A jelmez és a smink is igényesen van elkészítve, törekszünk a legjobb hasonlóságra.

A Hercegnő party hasonlóan az óriásjelmezes partyhoz 45 perces. A party elején itt is a tortával kezdünk, majd következnek a játékos vetélkedők és egy közös fényképezkedéssel zárul a buli.

Ha lányos partyt tartanak, a Hercegnős party a legjobb választás.

Választható hercegnők:

  • Hófehérke
  • Aranyhaj
  • Belle
  • Hamupipőke
  • Elza
  • Anna

Star Wars party:

A Csillagok Háborúja sorozatból jól ismert szereplők mostantól kezdve egy születésnapon, vagy egy rendezvényen is megjelenhetnek. Önnek csak annyi a dolga, hogy kitalálja melyik szereplőt vagy szereplőket látná szívesen gyermeke születésnapján, vagy a rendezvényén. Jelenleg három féle jelmezest tud rendelni. Biztosak vagyunk benne, hogy senkinek sem kell bemutatni őket, de azért mégis leírjuk pár sorban.

Az egyik jelmezünk nem más mint a Sith nagyúr, Darth Vader. Ebből a jelmezből egy darab áll megrendelőink rendelkezésére. Szintén egy darab van a következő jelmezből is, ami nem más mint a híres fejvadász Boba Fett. Van még továbbá rohamosztagos jelmezünk is, ebből akár 3-4 darabot is tudunk biztosítani egyszerre.

A jelmezek kivétel nélkül kifejezetten igényesen vannak elkészítve, mintha csak a filmvászonról léptek volna le. Erről Ön is meggyőződhet, ha a képek, vagy videók menüre kattint.

A jelmezekben fanatikus Star Wars rajongók vannak, akik nagyon jó műsort csinálnak.

Kifejezetten ajánljuk kisfiúk születésnapi bulijára, a meglepetés óriási lesz, ezt garantáljuk!