Jelmez kölcsönzés

Hogyan zajlik?

Ha február van, akkor itt a farsang ideje. Az országban egyedülálló jelmezkölcsönzői szolgáltatásunk nagymértékben megkönnyíti a szülők dolgát.

A farsang időpontjához képest kb. egy hónappal előtte kitelepülünk az óvodába több mint 500 darab gyermek jelmezzel. A kitelepülés és a farsang időpontjáról a szülőket A3-as méretű plakáton tájékoztatjuk.

Az óvodában a meghirdetett időpontban kipakoljuk a jelmezeket. A jelmezek ruhatartó állványokon jól áttekinthetően vannak elhelyezve. Fiús és lányos jelmezek külön-külön méret szerint. A szülő a gyermekkel együtt kiválasztja a megfelelő jelmezt, felpróbálja és ha tetszik, akkor megrendeli. A megrendelt jelmezt félretesszük, ráírjuk a gyermek nevét és a csoportja nevét. A szülő a megrendeléskor a bérleti díjat kifizeti, tehát az óvónőknek nem kell a pénz beszedésével foglalkozni. A jelmezeket 15.00-17.00 óráig lehet kiválasztani az óvodában.

A kiválasztott jelmezt kiegészítőkkel együtt a farsang napján reggel 7.00 órára kiszállítjuk az óvodába és csoportonként szétosztjuk. A jelmezeket egy ruhavédő zsákban visszük, amin fel van tüntetve a gyermek és a csoport neve. Az óvoda által meghatározott időben a jelmezeket összeszedjük és elszállítjuk az óvodából.

A jelmezeknek egységesen 2500 Ft a bérleti díja. Kaució nincs.
A szülőknek és az óvónőknek a jelmezzel kapcsolatban semmiféle teendője nincs.
A bevétel 10%-át az intézménynek ajánljuk fel.