Bemutatkozás

A Kinder Party Szervíz története

Kinder Party Szervíz

Tisztelt Látogató!

Serbán Lajos vagyok, a Kinder Party Szervíz ügyvezetője. Kérem engedje meg, hogy bemutassam Önnek a Kinder Party Szervíz szolgáltatásait.

Családi vállalkozásunkat 26 évvel ezelőtt 1992-ben indítottuk el. Az azóta eltelt idő alatt folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat, és eszközeinket. Az első ugrálóvár beszerzését még tizenkettő követte, így most tizenhárom darab különböző méretű, és formájú ugrálóvár, és csúszda található kínálatunkban. Óriás jelmezeink száma is elérte a tíz darabot. Van köztük többféle mackó, nyuszi, kutyus és elefánt. Az óriás jelmezeken kívül hercegnők, és szuperhősök is választhatók. Kínálatunkban megtalálható még Macizenekar, zenés műsor, arcfestők, lufihajtogató bohócok, buborékfújó gépek, popcorn, és vattacukor. Húsvétkor Húsvéti nyuszit, decemberben pedig Mikulást lehet rendelni tőlünk.

13 évvel ezelőtt 2005-ben kezdtünk el óvodai és bölcsődei portré, és rendezvény fényképezéssel foglalkozni. Farsang idején (szerintünk az országban egyedüliként) az óvodákban farsangi jelmez kölcsönzésére van lehetőség. Jelenleg közel 500 darab jelmezből lehet válogatni. A felnőtt bulikat szumóval, és pénzfürdővel tudjuk szinesebbé tenni.

Weboldalunkon az összes szolgáltatásunkról részletes leírást, pontos árakat, fényképeket, és videókat talál.

Ha valami felkeltette az érdeklődését, kérjük elérhetőségeink bármelyikén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Jó böngészést kívánunk!